sleepaway2
Regi: Robert Hiltzik  – Utgivelse: Scream Factory, BLU RAY, Sone A

Tenk på dette scenarioet; Endelig alene på driter’n. Kanskje du har med deg noe «dirty» lesestoff. Du drar av deg den ultra-trange 80-talls badebuksa di. Du setter deg ned og kjenner at du slapper av. Så begynner mageinnholdet å komme sigende gjennom tarmene…DA, PÅ BRUTALT VIS BLIR DU ANGREPET OG STUKKET AV EN HORDE SINTE BIER!!! Velkommen til «Sleepaway Camp»!

sleepaway4

Dette er en virkelig godbit for slasher-fans! Allerede i introen blir stemningen satt. Selv om den har mange av de typiske slasher-kjennetegnene, skiller filmen seg ut på flere områder. De bruker veldig unge skuespillere i rollene, de fyrer på med en del tabu-belagte temaer som homofili, transseksualitet og pedofili. 13-14-åringer banner som bryggesjauere og settes i seksuelle situasjoner.

sleepaway3

Bortsett fra lite pupper og blod, altfor små og trange badebukser (og t-skjorter) på gutta, og en av de dårligste barte-supplementene siden Groucho Marx, så leverer denne «slasheren» varene. Gled deg til en «jaw-dropping» avslutning som kommer til å forfølge deg lenge etter filmen er lagt på plass i coveret og satt i hylla. En vågal og litt cheezy, men absolutt viktig tilskudd i sjangeren.

sleepaway5

Det kom noen halvdårlige oppfølgere utover 80-tallet. Bare «Return to Sleepaway Camp» (2008) bruker stjernene og crewet fra originalen.

sleepaway1

Kvaliteten på releasen er lekker. Masse extras, som bl.a. en god dokumentar med de fleste bak og ikke minst foran kamera, en musikkvideo av en av stjernene og en kortfilm med en av de andre. Et nytt stykke kvalitets jobb av Scream Factory.

Karakter:
terning_fire

Legg igjen en kommentar