dark touch bilde 1Regi: Marina de Van – Utgivelse: Another World Entertaiment, Dvd, sone 2

I en liten by i Irland bor den 11 år gamle jenta Niamh i et stort isolert hus sammen med familien. Niamh er ikke helt som de andre barna. Hun leker nesten aldri med barn på sin egen alder, hun sier ikke mye og i tillegg så har hun telepatiske evner.

"Gap opp å si aahhh"
«Gap opp å si aahhh»

En mørk og stormfull kveld skjer det utenkelige: Foreldrene og lillebroren hennes blir drept. Niamh er den eneste som overlever. Politiet finner Niamh og hennes døde bror i et skap  og de retter med en gang mistanken mot innbruddstyver. Niamh derimot er helt sikker på at det var huset som drepte dem, men ingen tror henne. Niamh flytter inn hos noen venner av foreldrene, som skjuler på en mørk hemmelighet.

dark-touch bilde 5
«Singing in the rain»

Filmen er skummel med en del gode skvette-scener og har god atmosfære. Handlingen oppleves som litt rotete. Filmen er litt langtekkelig til tider men jeg synes det funker delvis gjennom filmen. Noen av karakterene blir litt for irriterende og skuespillet er heller ikke særlig mye å skryte av. Likevel synes jeg at filmen er bedre enn,feks, «Paronormal activity» og «Insidious», som er nærliggende å sammenligne med.

"Poker ta nav har funnet at jeg egentlig ikke er i uføre"
«Hodepine er noe dritt!»

Det kan virke som regissør Marina De Van har latt seg inspirere av filmer som «Exorcisten», «Carrie»,  Children of the Corn», «Carrie», og «Village of the Damned» og «The Changeling». Filmer som alle flørter med det overnaturlige. Liker du disse filmene så er absolutt «Dark Touch» verdt å sjekke ut.

Karakter:
terning_fire

Legg igjen en kommentar