Angst, Piss & Drid


screen-11.00.27[09.06.2014]Regi: Fredrik S. Hana

«Angst, Piss & Drid» er en kortfilm av Fredrik S. Hana. Mannen bak musikkvideoer for band som «Kvelertak» og «Haust», samt flere korfilmer. I «Angst, Piss & Drid» utforsker han kjærligheten mellom mennesker som lever på skyggesiden av samfunnet.

I filmen blir vi kjent med seriemorderen Kjetil (Arthur Berning) som bruker livet sitt på å torturere og drepe mennesker i den «Buffalo Bill»-lignende kjelleren sin. Hvis han ikke er der, så er han å finne på byen. På jakt etter sitt neste offer.

- Sniff, sniff. På tide med en dusj?
– Sniff, sniff. På tide med en dusj?

Men alt er ikke bare fryd, drap og gammen! Hjemme i den mørke og nedslitte leiligheten har Kjetil problemer med samboeren Wenche (Maja Baaserud) som hverken vil prate, drepe eller elske med han lenger. Forholdet er dødt. Ting har blitt rutine. Kjetil må etterhvert vurdere om Wenche er verdt å beholde eller om hun skal bli hans neste offer.

screen-20.26.56[30.05.2014]
– Prisen på melk skal gå opp til neste år.
I «Angst, Piss & Drid» får vi servert en dyster og voldelig historie som skildrer kjærlighet på godt og vondt, med en del innslag av sort humor. Settingen er ubehagelig, men samtidig bra. Den kan minne om filmer som «The Silence Of The Lambs» og «Henry: Portrait of a Serial Killer». Det er tydelig at Hana har latt seg inspirere av disse filmene, noe som absolutt ikke er en dårlig ting.

Skuespillerne gjør en god jobb. Det er lite dialog, noe som kler filmen. Det er ikke mye negativt å si om «Angst, Piss & Drid». Annet enn at den er alt for kort! Jeg vil ha mer! Filmen  hadde ikke et eneste kjedelig øyeblikk og den er svært underholdende! Anbefaler alle å se den, og det kan du! Rett under her!

Karakter:
terning_fem

Author: Aksel Hegge

Aksel er vårt yngste medlem av Killer Kast-familien. Han skriver anmeldelser på nett. Han skriver også for film nettsidene Skrekkfilm.com og Filmfront. Han har vært filmentusiast siden han var liten og er fortsatt interessert i film. Han liker alt i fra klassiske skrekkfilmer fra Italia til overnaturlige grøssere og splatterfilmer. Når han ikke er i filmhumør hører han gjerne på metal, heavy og death-metal er noe han liker. Band som Death, Motorhead og slayer er favoritter han gjerne plukker fram når han ikke ser film. Han er også glad i filmusikken til Riz Ortolani og Progrock bandet Goblin.