tease episode 11


Endelig er det duket for premiere på sesong 2 av «Attack of the Killer Kast»! Det har vært en fantastisk sommer, men nå er vi endelig tilbake!

I sesongens første episode snakker vi om en av de mest kontroversielle filmene noensinne, nemlig Ruggero Deodato’s «Cannibal Holocaust»!

Kontroversen rundt «Cannibal Holocaust» er nesten like spennende som filmen i seg selv. Filmen er veldig realistisk for sin tid, og Deodato ble raskt etter premieren beskyldt for å ha laget en snuff-film. Filmen ble, blant annet på grunn av autentiske dyredrap, forbudt i over 50 land. Og fortsatt er det enkelte steder dette mesterverket er forbudt.

For det er et mesterverk! Ser man forbi all kontroversen og sensasjonen som filmen skapte så finner man en historie om hvor langt et dokumentarteam er villig til å gå for å nettopp skape sensasjon. Hvor mye av det vi får servert på nyheter og i dokumentarer er egentlig ekte? Hva er den fulle sannheten? En problemstilling som er like aktuell den dag i dag hvor andre menneskers tragedie har blitt en annens levebrød.

For å sitere Robert Kermans karakter Professor Harold Monroe: «I wonder who the real cannibals are?»

Så sett deg tilbake i godstolen, finn frem en skål med ostepop og hell deg et glass iskaldt Jokk og hør hva vi synes om verdens beste kannibal-film.

2 Replies to “Episode 11: Cannibal Holocaust”

Legg igjen en kommentar