[evp_embed_video url=»http://www.attackofthekillerkast.com/video/Villmark2_trailer.mov» width=600]

Mange har ventet lenge på en oppfølger til den første Villmark-filmen, som tok Norge med storm i 2003 da den solgte 155.000 kinobilletter og over 100.000 dvder. Den ble nominert til to Amanda-priser og er med jevne mellomrom på nasjonale og internasjonale lister over de mest skumle/beste skrekkfilmene fra Norge og Norden. Den ble i tillegg kåret til Norges skumleste film av Dagbladets lesere i 2009. Regissør og manusforfatter Pål Øie har siden den gang tenkt på en oppfølger til «Villmark» og nå, 12 år etter, kommer «Villmark 2» som en frittstående oppfølger på kino.

«Villmark 2» har Ellen Dorrit Petersen (Blind, Iskyss, deUsynlige) i hovedrollen og med seg på laget har hun Anders Baasmo Christiansen (Børning, Kon-Tiki, DAG, Nord, Buddy), Mads Sjøgård Pettersen (Hjem, Upperdog, Nord), Baard Owe (O’Horten, Riget), Tomas Norström (Salmer fra kjøkkenet, Jegerne, Mordene i Sandhamn) og Renate Reinsve (Kvinner i for store herreskjorter, Oslo, 31. august,) i bærende roller.

Forlatt sanatorium i skogen

Handlingen foregår i et forlatt sanatorium som står til forfall i en øde skog på fjellet, hvor en eldre vaktmester passer på at mennesker og dyr ikke tar seg inn i den farlige bygningen. Fem kontraktsarbeidere har tatt på seg oppdraget med å spore den enorme bygningsmassen for miljøfarlig avfall før bygget skal rives. Over 300 rom og flere kilometer med rørgater skal gjennomsøkes i løpet av tre dager. Vann begynner å flomme ut av gamle rør og vanskeliggjør arbeidet, og et forsøk på å få stengt vannet leder dem ned i den mørke kjellerlabyrinten. Snart står de ansikt til ansikt med Sanatoriets grusomme fortid.
Du kan rive en bygning, men aldri fjerne fortiden.

«Villmark 2» er produsert av Einar Loftesnes og Bendik Heggen Strønstad for Handmade Films in Norwegian Wood, og manuset er ved Pål Øie og Kjersti Helen Rasmussen.

Tekst hentet fra pressemelding fra Another World Entertainment

Legg igjen en kommentar