fredrikstadscifi

Da var vi på plass her på Fredrikstad Sci-Fi Festival, dag 2.

I dag er det litt av hvert som skjer her. 51st Legion Nordic Garrison er på plass, og senere i dag blir det parade. Mange har møtt opp for å få et bilde sammen med sin favoritt Star Wars figur, alt fra Stormtroopere til Boba Fett og diverse andre. Det er ikke tvil om at dette er dedikerte fans, for de ser helt fantastiske ut.

I dag er det også Cosplay workshop, med tre av Norges beste cosplayere. Det hele avsluttes med konkurranse, og multimediashow med Cronos Titan! Attack of the Killer Kast tok en prat med et par av de best kledde cosplayerne, som kunne fortelle om et norsk miljø i sterk vekst.

Wowsa!!
Foto: Bjørn Åge Borger

Wowsa!!

Klokka 16.00 er det Astroshow med det underholdende paret, Anne Mette Sannes og Knut Jørgen Røed Ødegaard. Her skal det holdes foredrag om exoplaneter, meteorittfall, sorte hull og mye mer. Vi håper på en aldri så liten prat med de to, så stay tuned for that!

Som i går er det plenty med filmer på plakaten. I dag vises filmer som E.T. – Gjesten fra Verdensrommet, alle 3 The Matrix filmene, fere Planet of the Apes-filmer, Nærkontakt av Tredje Grad og mange fler. Natt til søndag blir det Star Trek maraton med høydepunkter fra TV-seriene.

Er det gaming du er ute etter er også Fredrikstad Sci-Fi Festival stedet for deg. Foruten det gratis retro-gaming tilbudet i foajéen, er også hele kinosaler dedikert til diverse gaming. Alien Isolation, Streetfighter og Halo-konkurranse er bare noe av hva de tilbyr i dag.

Retro-gaming FTW
Retro-gaming FTW

Legg igjen en kommentar