slide_2

Det er mange flotte selskap som gir ut skrekk-klassikere på dvd og blu-ray i disse dager. Og slashere står på menyen hos de aller fleste. Så siden det er slash-vember her på Attack of the Killer Kast, syns vi det var på sin plass med en aldri så liten artikkel om 88 Films eminente Slasher Classics Collection!

Slasher Classics Collection 1 til 5
Slasher Classics Collection 1 til 5

Ja, for det er kun 88 Films som har en helt egen serie med utgivelser i denne sub-sjangeren. Så langt er 11 titler gitt ut på blu-ray (og flere av de også på DVD), og 2 titler til er annonsert. Her snakker vi ikke om mainstream titler som Gud og Hvermansen har hørt om. Nei, vi snakker om mere obskure saker fra ’70 og ’80-tallet, og ofte titler som i sin tid havnet på den infamøse Video Nasties-lista i England, tidlig på ’80-tallet. Felles for de alle er at de inneholder oppfinnsomme kills, lettkledde damer, og bøttevis med blod! Akkurat som det seg hør og bør i denne grufulle sjangeren.

Slasher Classics Collection 6 til 10
Slasher Classics Collection 6 til 10

88 Films har gjort en solid jobb med å grave opp interessante titler, mange av dem som nå for første gang noensinne blir gitt ut på disk. Filmene er nyrestaurerte, og i de fleste tilfeller har regissører og skuespillere vært med på prosessen. Det har resultert i masse flott ekstramateriell, og absolutt de beste versjoner av disse filmene det er mulig og oppdrive. Ikke alle filmene er like goda kanskje, men jeg syns de aler fleste har et eller annet ved seg som gjør de verdt å se.

Slasher Classics Collection 11 og 12
Slasher Classics Collection 11 og 12

Så er du fan av slashersjangeren er det bare å begynne og samle. Alle filmene er nummererte, og disse ser helt fabelaktige ut i hylla! Filmene kan kjøpes direkte fra 88 Films webside. Der har de opprettet et bonus system, hvor to får poeng for hvert kjøp. Poengene kan løses inn ved eventuelle videre kjøp, så jo mere du kjøper, jo flere poeng tjener du. Titlene får du også tak i via Amazon.

Det utrolig artig å samle på denne serien, og jeg gleder meg til å se hvilke andre titler som dukker opp etterhvert. Det er i det hele tatt kult at det i 2015 finnes selskaper som gidder å gjøre seg bryet med å «redde» disse filmene fra evig obskuritet. De fleste har jo ikke en gang vært tilgjengelige siden VHSens dager. Så lenge leve Slasher Classic Collection!

Legg igjen en kommentar