10540803_871235506233798_1417793368211555699_n
16. og 17. Januar fylles John Dee i Oslo opp av blodtørstige horror-junkies med et mål for øyet: Se film, snakke om film og ta en pils eller ti i lag med likesinnede. Ok da, TRE mål. Vi i Attack of the Killer Kast skal selvfølgelig dit, skal du?

Filmer som den kritikerroste “What we do do in the Shadows”, “ABC´s of Death 2” og Boglianos “Late Phases”, som allerede er som klassiker å regne, er bare noen av filmene som blir servert på årets festival. I tillegg vises norske amatørfilmer som “O´Hellige Jul”, “Svart Snø” og “Gisela: Herskerinne av Victoria Terasse”.

– Vi ønsker å gi norske filmskapere en arena til å få vist filmene sine frem på. Det er helt klart en vekst her og det er moro å ha hatt de fleste av norske skrekkfilm-skapere innom festivalen de årene vi har holdt det gående, forteller en tydelig entusiastisk Runar Pettersen via Facebook Chat.

Runar er en av arrangørene og ildsjelene bak Oslo Fright Fest, og det er blant annet han vi kan takke for at vi horror-geeks samles på samme sted neste helg.

– Jeg startet opp en skrekkfilm-nettside i 2002 som heter Skrekkfilm.com. Jeg hadde alltid lyst til å ta steget vider å lage en festival, som jeg jo så ofte misunte andre land for å ha. Så da en kompis av meg også hadde lyst å lage en skrekkfilmfestival i 2009 så slo vi oss sammen. I 2010 var Norges første skrekkfilmfestival en realitet.

I 2012 ble Oslo Fright Fest arrangert for andre gang, og nå er det altså tredje utgave som er rett rundt hjørnet. Men det er ikke bare filmer som står på programmet. De norske spillutviklerne i Antagonist kommer for å demonstrere deres kommende skrekkspill “Through The Woods”.

Personlig gleder jeg meg til å få sett “What We do in the Shadows” og “Late Phases”, men kanskje aller mest gleder jeg meg til å se den danske amatørfilmen “Grotesk”. Her snakker vi Trash! Med stor T.

Vi i Attack of the Killer Kast kommer til å twitre og legge ut bilder på Instagram gjennom hele helgen. Og ja, nevnte jeg at vi kommer til å lage en episode fra Oslo Fright Fest også?

Billetter til Oslo Frigh Fest 2015 kan kjøpes her.

Legg igjen en kommentar