house 4

Regi: Pete Walker  – Utgivelse: Redemption, BLU-RAY, Sone A

“I’m gonna make you feel ashamed off your body, I’m going to see to that personally!”

70-tallets seksuelle frigjøring møter middelaldersk, pietistisk sadisme. Jepp, her er det duket for en hyggelig kveld i sofaen.

house 2

Nakenmodellen Ann-Marie møter den forførende Mark E. Desade (høres det kjent ut?) som inviterer henne med på landet for å møte foreldrene. Men, det som skulle være en hyggelig helg med Mark blir et mareritt. Hun har havnet på en gammel-kristelig fengsels-anstalt drevet av tre sadistiske eldre damer og en eldre halvblind og delvis dement gubbe. Hennes synd som nakenmodell skal piskes inn i henne. Klarer hun å unnslippe?

whipcord 2

Høy kinnskjegg-faktor og løsslupne jenter i denne velspillte engelske b-filmen. Plottet tilsier en skikkelig exploitation-film, men fokuset er mer på horror. En fin casting med gode karakterer. Min første film av kult-regissøren Pete Walker, men definitivt ikke siste. Anbefales!

Pete Walker fikk senere samlet de 3 store: Peter Cushing, Christopher Lee & Vincent Price i filmen “House of the Long Shadows”.

Redemption gir ut hele samlingen sin på Blu-Ray i fin kvalitet og med mye ekstra snop. “House of Whipcord” inneholder både intervju og kommentarspor med en dedikert Pete Walker.

Karakter:
terning_fire

Legg igjen en kommentar