gun_woman

Regi: Kurando Mitsutake – Utgivelse: Another World Entertainment (DVD)

Japan har i flere år satt nye standarer innen horror- og, ikke minst, splatter-sjangeren, med ekstreme filmer, fulle av blod, vold og nakne chicks. «Gun Woman» føyer seg fint inn i rekken.

«Gun Woman» er nok kanskje ikke den mest ekstreme eksempelet fra denne voldsbølgen, selv om den tematisk er både brutal og ekkel. Filmen handler om en lege som opplever å se sin elskede bli brutalt voldtatt og drept av en sinnsyk sønn av en japansk milliardær. Sønnen har blitt avskrevet av sin familie i Japan, og rett og slett blitt kastet ut av landet. Dog, ikke uten en anselig sum med penger, som han bruker til å leve ut sine syke, seksuelle fantasier, verden over. Nå lever fyren i USA, hvor han har blitt medlem av en hemmelig klubb hvor rike folk kan kjøpe seg adgang til sex med lik! Men nå er legen ute etter hevn, og planlegger det ultimate mord.

HNNNNNNNNNGGGHHAAAAAH!!!
HNNNNNNNNNGGGHHAAAAAH!!!

Her kommer filmens «heltinne» inn, spilt av Asami, kjent fra filmer som «The Machine Girl», «Robogeisha» og «Female Zombie». Hun er en avskrevet narkoman, som legen kjøper, og redder fra den sikre død. Han trener henne opp til å bli en levende kampmaskin, med sloss- og våpentrening. Når hun er kampklar avslører legen sin plan for hvordan han skal få drept sin kones morder.

Hvor hadde du gjemt den gønneren sa du?
Hvor hadde du gjemt den gønneren sa du?

Den hemmelige klubben holder til på et avsidesliggende sted veldig få mennesker kjenner til. Hit kommer de perverse rikingene for å leve ut sin nekrofile, og kannibalistiske, legning. Men ingen slipper inn med klær på, og i alle fall ikke våpen. Dessuten må rikingenes livvakter vente 5 km unna stedet. Legens plan går ut på operere våpendeler inn i Gun Woman, legge henne i en tilstand som skinndød, og selge henne til klubben som et lik. Så, på det rette tidspunktet, må hun skjære ut våpenet fra sin egen kropp, sette det sammen, og drepe alle som er tilstede, og i alle fall den perverse morderen. Alt dette må skje innen hun selv blør ihjel.

«Gun Women» utgir seg nok for å være værre enn den egentlig er. Temaet er i seg selv perverst nok, og den sadistiske, japanske rikingen er i alle fall en syk faen, men filmen inneholder mye dialog i forhold til action. Du vet også stort sett hele tiden hva som kommer til å skje, selv om det er gjort forsøk på en aldri så liten tvist mot slutten. Men er du glad i nakne, japanske damer, smurt inn i blod og som sloss og skyter gønnere, da er «Gun Woman» er greit alternativ. Den har et skikkelig b-film preg, men effektene funker fint, og personlig likte jeg denne bedre enn jeg hadde regnet med. Storyen er i alle fall original nok.

Stop!..... in the name of love.
Stop!….. in the name of love.

«Gun Women» er gitt ut i Norge av Another World Entertainment, helt klart det beste selskapet for alternative filmer her til lands. DVD-utgaven har ikke noe særlig ekstramateriell, men dette er kanskje ikke den typen film man har så veldig stort behov for timesvis med intervjuer og making-of dokumentarer? «Gun Woman» leverer 83 minutter med japansk action-splatter i anamorfisk widescreen, hverken mer eller mindre!

terning_tre

1 Reply to “Gun Woman (2013)”

Legg igjen en kommentar