Gjør deg klar for å få kontakt med urmennesket i deg. Bli når vi hopper fra tilstand til tilstand, fra generasjon fra generasjon, fra det moderne mennesket til urmennesket og enda lengre tilbake til og med, når vi snakker om Ken Russells glemte(?) sci-fi perle.

Altered States handler om Dr. Jessup som ved hjelp av trykkammer og sterke hallusinogene sopper prøver å finne tilbake til urmennesket i seg selv, og bevise en gang for alle at darwinismen trumfer religionen. Vil han lykkes? Eller vil han ta det for langt? Svaret mine venner, det er inne i denne episoden.

Filmen er kun gitt ut på VHS i Norge under tittelen “Eksperimentet”. Ellers har den glimret med sitt fravær på alle andre medier, men er heldigvis i disse moderne tider å få tak i på iTunes og Amazon, for å nevne noen.

Chris er litt påskeforvirra og tror det er skjærtorsdag dagen etter denne episoden ble sluppet, men det beviser egentlig bare poenget hans om hvor forvirrende han synes påsken er.

Sett deg godt til rette med en pose selvplukkede sopper og kos deg med vår gjennomgang av en av 80-tallets mest obskure sci-fi filmer.

I studio: Jørgen, Kurt og Chris

Legg igjen en kommentar